Multiplex plaat kopen Noord-Holland

Multiplex plaat kopen Noord-Holland

✔ Specialist in beuken multiplex en beuken werkbankbladen
✔ Houten platen op maat
✔ Grote variatie aan houtsoorten 

Wilt u een multiplex plaat of werkbankbladen kopen bij een ervaren groothandel in Noord-Holland? Dan kunt u terecht bij Houthandel John B.V. Wij zijn al jarenlang importeur en exporteur van multiplex platen vanuit Amsterdam. Ons familiebedrijf is in 1947 begonnen als specialist in houtproducten voor maritieme toepassingen. Inmiddels zijn we gegroeid tot een ervaren houthandel van meerder houtsoorten en plaatmaterialen voor verschillende toepassingen. Deze producten leveren we voornamelijk aan industrie-, handel- en bouwbedrijven.

Heeft u een vraag?

Multiplex plaat kopen bij een gespecialiseerde importeur in Amsterdam, Noord-Holland

Als u een multiplex plaat of meerdere werkbankbladen wilt kopen bij onze groothandel in Noord-Holland, helpen wij u graag met persoonlijk advies. Wij hebben jarenlange ervaring opgebouwd als importeur en exporteur van multiplex vanuit ons magazijn in Amsterdam. Met de beschikbare kennis leveren wij hout en plaatmaterialen van hoogwaardige kwaliteit en voorzien we u altijd van professioneel advies. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in beuken multiplex platen en werkbankbladen, maar leveren onder andere ook rijplaten, bamboe platen en nog veel meer. Bekijk het assortiment voor de volledige collectie.

In overleg leveren wij plaatmaterialen op maat

Wilt u een multiplex plaat of werkbankbladen kopen en op maat laten maken bij een ervaren importeur uit Amsterdam, Noord-Holland? Ook dat is bij ons een optie. Wij hebben de juiste kennis om hout en platen op maat te leveren. Maak een afspraak en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag met uw specifieke wensen.

Bekijk ons volledige assortiment en bestel direct

Als u een multiplex plaat wilt kopen, vindt u bij ons in Noord-Holland een ruim aanbod aan multiplex werkbankbladen en platen. Bekijk het complete assortiment online en bestel direct. Wilt u advies over de verschillende houtsoorten? Of wilt u een houten plaat op maat laten maken? Neem dan contact met ons op via +31 206330320 of shop@houthandeljohn.nl. Een deskundige importeur uit Amsterdam beantwoord al uw vragen over multiplex.