Bamboe platen

Bamboe platen

Als u op zoek bent naar geschikt bamboe plaatmateriaal, helpen wij van Houthandel John B.V. uit Amsterdam, Noord-Holland, u graag verder. Wij leveren verschillende soorten bamboe platen voor verschillende toepassingen in de handel, bouw en industrie. Het massieve bamboe plaatmateriaal van John & Younge plyboo bestaat uit meerdere lagen kruislings op elkaar gelijmde strips. De opbouw van de lagen hangt af van de dikte van de plaat. De strips kunnen zowel horizontaal (plainpressed) als verticaal (sidepressed) worden toegepast. Daarbij kiest u uit een naturel- of karamelkleur.

Bamboe plaatmateriaal van een ervaren groothandel in Amsterdam, Noord-Holland

Als u plaatmateriaal van bamboe wilt kopen, doet u dat bij Houthandel John B.V. in Amsterdam, Noord-Holland. Met onze jarenlange ervaring in de houthandel, weten wij altijd hout en plaatmateriaal van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Vindt u niet de juiste bamboe platen voor uw project? Dan helpen onze specialisten u graag met specifiek geproduceerd plaatmateriaal. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden daarvoor te bespreken.

Bestel direct onze kwalitatieve bamboe platen

Bent u van plan om bamboe plaatmateriaal te kopen bij ons in Amsterdam, Noord-Holland? Voeg dan uw benodigde producten toe aan de winkelwagen en bestel direct online. Wilt u eerst geadviseerd worden over de verschillende houtsoorten of bent u geïnteresseerd in plaatmateriaal op maat? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 206330320 of een e-mail te sturen naar shop@houthandeljohn.nl. Wij helpen u graag verder. Zoekt u naar andere platen of houtsoorten? Bekijk ook eens ons assortiment aan rijplaten en Douglas hout.

Producten