Beuken werkbladen

Beuken werkbladen

Beuken werkbladen

Houthandel John B.V. uit Amsterdam, Noord-Holland, is gespecialiseerd in de beuken multiplex en beuken werkbankbladen voor de industrie. Wij leveren deze houtsoort in verschillende afmetingen en kunnen op verzoek ook maatwerk leveren. U kiest bij ons uit onbewerkte bladen, bewerkte bladen en, indien gewenst, een blad die behandeld is met olie. Voor de beste kwaliteit beuken multiplex werkbankbladen, bent u bij onze groothandel in Noord-Holland op de juiste plek.

Waarom u beuken werkbankbladen koopt bij onze groothandel in Amsterdam

U vraagt uzelf misschien af ‘waarom koop ik mijn beuken multiplex werkbankbladen bij Houthandel John B.V. in Amsterdam, Noord-Holland’. Het antwoord op deze vraag is simpel. Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren, dat is opgericht in 1947. Door de jaren heen geven wij onze ervaring en kennis door aan de volgende generaties. Met al deze kennis en ervaring voorzien we u altijd van de beste adviezen en van maatwerk voor alle houtsoorten die u wenst. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in beuken werkbankbladen en beuken multiplex. Deze massieve beuken werkbankbladen zijn ideaal voor industrieel gebruik, wat voornamelijk te danken is aan de solide bouwkwaliteit van deze houten bladen.

Neem contact met ons op voor werkbankbladen op maat

Heeft u een specifieke wens voor uw beuken werkbankbladen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u of maatwerk mogelijk is. U bereikt ons via +31 206330320 of shop@houthandeljohn.nl. Wilt u direct beuken multiplex of werkbankbladen bestellen bij onze houthandel in Amsterdam, Noord-Holland? Voeg dan uw gewenste producten toe aan de winkelwagen en bestel ze online. Bent u benieuwd naar onze andere producten, zoals vurenhout of hardhout? Bekijk dan ons volledige assortiment.

Producten