Beuken multiplex

Beuken multiplex

Beuken multiplex

Wilt u beuken multiplex kopen bij een ervaren groothandel in Amsterdam, Noord-Holland? Bekijk dan het uitgebreide aanbod van Houthandel John B.V. Ons familiebedrijf werkt al sinds 1947 met passie in de houthandel. Waar het begon met houtproducten voor maritieme toepassingen, zijn we inmiddels importeur en exporteur van diverse houten plaatmaterialen en leveren we een tal aan houtsoorten. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in beuken multiplex en beuken werkbankbladen en leveren deze aan handel-, bouw- en industriebedrijven. 

Voor welke toepassingen kunt u beuken multiplex kopen bij ons in Amsterdam, Noord-Holland?

Beuken multiplex is gemaakt van meerdere fineerlagen van roterend gesneden beukenhout. Deze lagen zijn aan elkaar gelijmd met ureumformaldehydelijm of melaminelijm. De aangrenzende lagen staan haaks op elkaar en de gemiddelde houtdichtheid is 780-820 kg. / m3. Vanwege de uitstekende eigenschappen van beuken multiplex, is deze houtsoort een belangrijk materiaal in de meubelproductie en interieurbouw. Daarnaast kan het gebruikt worden in de carrosserie- en scheepsbouwindustrie en is het een ideaal product voor het vervaardigen van beuken werkbladen voor de industrie. Beuken multiplex hebben we ruim op voorraad in ons magazijn in Amsterdam, Noord-Holland, waardoor u deze houtsoort direct kunt kopen in onze webshop.

Vraag onze specialisten om advies

Wilt u beuken multiplex kopen bij onze houtgroothandel in Amsterdam, Noord-Holland? Bestel deze houtsoort dan direct in onze webshop. Twijfelt u nog of beuken multiplex wel de juiste houtsoort is voor uw project? Neem dan gerust contact op met ons familiebedrijf. Wij helpen u graag verder met een passend advies. Wij zijn bereikbaar via +31 206330320 of shop@houthandeljohn.nl.

Producten