Kunststof rijplaten

Kunststof rijplaten

Kunststof rijplaten

Verschillende rijplaten kopen doet u bij Houthandel John B.V., waarna ze geleverd worden vanuit ons magazijn in Amsterdam, Noord-Holland. Ons familiebedrijf is distributeur van ISOTRACK kunststof rijplaten en grondbeschermingsplaten. Deze rijplaten zijn eenvoudig te recyclen. Hierdoor bent u bij onze rijplaten altijd verzekerd van een milieuvriendelijk en duurzaam product. Daarnaast is het ook mogelijk om deze platen van ISOTRACK te huren. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.   

Rijplaten van ISOTRACK kopen bij een groothandel uit Amsterdam, Noord-Holland

De ISOTRACK L series is een makkelijk hanteerbare mat. Hiermee is die ideaal voor een tijdelijke toegang of een veilige bouwplaats of werkplek. Bovendien bieden deze rijplaten een goede bescherming bij zowel zachte als harde grondomstandigheden. Door kunststof rijplaten te kopen bij onze groothandel uit Amsterdam, Noord-Holland, profiteert u van vele belangrijke voordelen, waaronder:
·         Ondersteunt voertuig- en machinegewichten tot 80 ton
·         Makkelijk door twee personen te hanteren
·         Snel en eenvoudig te installeren met een keuze in koppelopties
·         Door compressie gevormd hoogwaardig thermoplastisch materiaal dat bestand is tegen chemicaliën en olie
·         Flexibele, maar stevige mat voor langdurig gebruik
·         100% recyclebaar aan het einde van de levensduur
·         Ontworpen en getest om het beste tractieoppervlak voor autobanden op de markt te brengen
·         Een mat met twee verschillende tractieoppervlakken voor voortuigen en voetgangers

Bestel direct uw rijplaten online

Wilt u kunststof rijplaten kopen bij een ervaren groothandel in Amsterdam, Noord-Holland? Bekijk dan ons volledige assortiment en bestel direct online. Naast rijplaten verkopen wij nog een tal aan andere producten, waaronder beuken multiplex platen en beuken werkbankbladen. Heeft u nog vragen over ons aanbod? Neem dan contact met ons op via +31 206330320 of shop@houthandeljohn.nl.

Producten