Douglas hout

Douglas hout

Douglas hout

Bent u op zoek naar een houthandel om Douglas hout te kopen voor uw bedrijf in Noord-Holland? Dan kunt u terecht bij Houthandel John B.V. Wij verkopen verschillende houtsoorten en plaatmaterialen, waaronder het sterke Douglas hout. Bij onze houthandel in Amsterdam bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Als familiebedrijf delen wij al sinds 1947 onze kennis en ervaring met de volgende generaties. Inmiddels leveren we diverse houtsoorten aan bouw-, industrie- en handelsbedrijven, waaronder verschillende soorten Douglas hout.

Douglas hout kopen bij een ervaren houthandel in Noord-Holland

Als u Douglas hout wilt kopen bij een ervaren leverancier, doet u dat bij Houthandel John B.V. in Amsterdam, Noord-Holland. Wij verkopen onder andere gezaagd Douglas balkhout in verschillende afmetingen. Douglas hout is sterk en duurzaam waardoor het bijzonder geschikt is voor bijvoorbeeld schuttingen, palen, veranda’s en gevelbekleding. Het is een rustieke houtsoort van hoogwaardige kwaliteit en werd vroeger vooral veel gebruikt in Duitsland en Oostenrijk. Tegenwoordig is deze houtsoort ook in Nederland niet meer weg te denken.

Bestel direct online of neem contact op voor advies

Bent u van plan om Douglas hout te kopen bij onze houthandel in Amsterdam, Noord-Holland? Bekijk dan het volledige assortiment en bestel direct ons sterke en duurzame Douglas hout online. Als u nog advies wenst over de verschillende houtsoorten en de mogelijke toepassingen, neemt u gerust contact op met onze klantvriendelijke specialisten. U belt hiervoor naar +31 206330320 of stuurt een e-mail naar shop@houthandeljohn.nl. Wij zijn u graag van dienst met een passend advies voor uw bedrijf.

Producten