Houthandel John B.V.

Welkom op de website van houthandel John. De specialist voor onder andere beuken multiplex en beuken werkbankbladen!

Voor een ervaren houtgroothandel in Amsterdam kunt u terecht bij Houthandel John B.V. Wij zijn al sinds 1947 een familiebedrijf met inmiddels generaties aan ervaring in hout en plaatmaterialen. Als leverancier in diverse houtsoorten, leveren we vanuit ons magazijn in Amsterdam Noord onder andere aan bedrijven in de handel, bouw en industrie.

Ontdek het aanbod van diverse houtsoorten in onze houtgroothandel in Amsterdam

Waar we ooit begonnen met houtproducten voor maritieme toepassingen, is dat tegenwoordig uitgebreid naar een breed aanbod aan houtsoorten voor diverse toepassingen. Daarnaast importeren en exporteren we verschillende houten plaatmaterialen. Onze specialisatie is gericht op beuken werkbladen en beuken multiplex platen, maar voor elk soort hout of plaatmateriaal zijn wij uw ervaren houtgroothandel in de regio Amsterdam.

Bekijk het volledige assortiment

Bent u op zoek naar een betrouwbare houtgroothandel in Amsterdam? Zoek dan niet verder en bekijk het volledige assortiment. U kunt onze diverse houtsoorten en plaatmaterialen direct online bestellen. Wij leveren precies wat u zoekt. Heeft u de houtsoort die u zoekt niet kunnen vinden in ons assortiment? Of wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over onze houtsoorten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met onze uitgebreide kennis en ervaring in de houthandel.

Assortiment

  1. Beuken werkbladen

    Beuken werkbladen

  2. Beuken multiplex

    Beuken multiplex

  3. Diverse plaatmaterialen

    Diverse plaatmaterialen

  4. Kunststof rijplaten

    Kunststof rijplaten

  5. Hardhout

    Hardhout

  6. Bamboe platen

    Bamboe platen

  7. Partijen en aanbiedingen

    Partijen en aanbiedingen